Jdi na obsah Jdi na menu

FC Nasavrky - FK Horní Ředice 3:0 (1:0)

FC Nasavrky - FK Horní Ředice 3:0 (1:0)

branky: Dostál Filip 3x
rozhodčí: Bleša, Volný, Halda
ŽK 3 - 5
diváků : 100

Nasavrky: Drášil - Dostálek, Michek, Boháč, T. Dostálek - J.Dostál, T.Michek, Soudek, Plíšek (68 Hnízdo)- Vojíř (75 Čechlovský M.), F.Dostál (82 Pešek)

ŘEDICE: Kovařík - Valenta, Černý, Zeman, Skalický (77 Machatý M.)- Březina, Šedivka, Kopa, Hrubý ( 56 Jílek) - Dujsík, Dědič

Další zápas jsme odehráli ve středu v Nasavrkách. Jejich hřiště s rozměry letiště a připomínající oraniště nám moc nevyhovovalo.

I když jsme do zápasu nevstoupili jako už tradičně aktivně, mohli jsme jít do vedení. Hlavně šance Dujsíka, který šel sám na brankáře udělal mu kličku, jenže si míč moc předkopl a už ho nestačil zasunout do brány. Pak trefil Dědič břevno, když si od rohového praporku navedl míč doprostřed, narazil si se Šedivkou, vystřelil, ale při domácím brankáři stálo štěstí. A tak udeřilo na druhé straně. Na kolmici za naší obranu si naběhl Filip Dostál a z jedné
vystřelil po zemi a trefil se přesně mezi Kovaříkovi nohy. 23 min 1:0.

To nás opařilo. Pak ještě po trestném kopu ze strany poskakoval míč po břevně Kovaříkovi branky. My jsme mohli srovnat v 40 min když kopal Kopa penaltu nařízenou za ruku domácího hráče, ale trefil jen tyč. Vyrovnání nepřinesl ani trestný kop ze strany, který naši hráči nedokázali dostat do sítě. Poločas tedy skončil 1:0. 

O poločase jsme si řekli , že to zkusíme otočit, ale to vzalo hned za své. Protože naší nezodpovědností a nedůrazem jsme darovali domácím dva góly a Filip Dostál dokonal hattrick. Zápas se pak dohrával v nervozní atmosféře a moc se už nehrálo spíš diskutovalo. Z toho pro nás pramenilo i pár žlutých karet. Za zmínku stojí snad jen šance Valenty, kterého, ale vychytal Drášil.

Domácí vyhráli zaslouženě, protože měli větší vůli po vítězství. Hráli důrazně a někteří jejich hráči nám dělali problémy svojí rychlostí. My jsme určitě neodehráli celkově dobré utkání a vrátili jsme se zpátky na zem. 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář