Jdi na obsah Jdi na menu

Horní Ředice x Česká Třebová 1:3

Máme za sebou první utkání krajského přeboru, velice rychle jsme zjistili, že to nebude snadné. Soupeř nám ukázal, jak by měla vypadat efektivita střel na bránu. Než jsme se rozkoukali soupeř nás potrestal hned v první minutě brankou. Další trefa soupeře přišla v 35. minutě a poslední před koncem prvního poločasu. První poločas se určitě nedá hodnotit tak, že by nás soupeř přehrával. Musíme však uznat, že využil 90% šancí, naopak my jsme nevyužili žádnou.

Do dalšího poločasu jsme nastoupili již o trochu lépe a soupeře celkem k ničemu nepustili. Naší střeleckou nemohoucnost potvrdila i neproměněná penalta. I v druhém poločase jsme si vypracovali několik slibných šancí, ale ani tak se nám nepodařilo překonat gólmana soupeře. Pouze v 65. minutě se nám podařilo upravit skóre na konečných 1:3 po přesné hlavičce Ladislava Skalického.

V konečném hodnocení musím říct, že jsme odehráli slušný zápas a příště se musíme soustředit hlavně na koncovku. Děkujeme divákům, že nás dnes přišli podpořit v hojném počtu a nyní se musíme připravit na další velmi těžké utkání proti týmu Lanškrounu.