Jdi na obsah Jdi na menu

Horní Ředice x Načešice 5:1

V neděli jsme odehráli další domácí utkání proti týmu Načešic. Týmy v čele tabulky bodovali, proto jsme nechtěli zůstat pozadu a podržet si druhou pozici třemi body. Vstup do zápasu se nám vydařil a v 7. minutě jsme se dostali do vedení po trefě Jonáše Klíra o 10 minut později přidal další gól František Völkl. Zápas se vyvíjel velmi slibně další trefu si připsal také Ondřej Mráz, který opět vymetl roh brány po rohovém kopu. Do šatny jsme odcházeli za stavu 3:0 a zdálo se, že už si vítězství nemůžeme nechat ujít.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s klidem a po individuální akci Dana Ručky, kdy pronikl až do vápna soupeře a ten neměl jinou možnost než ho zastavit za cenu faulu, se z penalty trefil Petr Kopa. Na tabuli svítil stav 4:0, ale soupeř i tak neustával s aktivitou a nechtěl odjet bez vstřeleného gólu.To se mu povedlo v 61. minutě kdy snížil na 4:1. Soupeř tak ucítil šanci a vytvořil si několik nebezpečných akcí, které se nám naštěstí už povedlo pohlídat, také díky výborným zákrokům Martina Češky. Jako poslední přidal krásnou trefu Jiří Dujsík, který mířil přesně a v 87. minutě upravil ještě skóre na konečných 5:1.

Podařilo se nám tedy získat tři body a tak i 2. místo v tabulce. Děkujeme divákům za podporu a těšíme se na další utkání.