Jdi na obsah Jdi na menu

Rohovládova Bělá x Horní Ředice 2:3p

K dalšímu utkání jsme nastoupili na umělém trávníku v Ohrazenicích, kde jsme sehráli další mistrovské utkání. V tomto kole zaváhal tým Pardubiček a byla možnost se opět přiblížit na rozdíl pouze jediné výhry. Vstup do zápasu se nám vyvedl a hned v 1. minutě se trefil Ondřej Mráz, kdy se odrazil míč na velké vápno po rohovém kopu. Poté jsme naší hru zatáhli a nechali až příliš kombinovat soupeře, bohužel se nám nedařilo dlouho držet míč a soupeř stále hrozil. Trest za to přišel v 18. minutě, kdy se po zmatku v našem vápně ocitl míč před prázdnou brankou a soupeř pohodlně srovnal na 1:1. Ani tento gól nás neprobudil a další přišel v 31. minutě, po podobné akci zprava a soupeř už vedl 2:1. Do poločasu se již skóre nezměnilo a odcházeli jsme do šaten za nepříznivého výsledku.

Po poločase se hra částečně vyrovnala a přicházeli šance na obou stranách, bohužel se nám nepovedlo vsítit žádný gól a navíc přišla dvě zranění nejdříve v 66. Dan Valenta a okolo 75. minuty si špatně došlápl Pavel Dědič. Proto jsme byli nuceni dohrávat v 10 a šance na výhru se tím značně snižovala. Nevzdali jsme však boj a snažili se co nejvíc potrápit soupeře a to se vyplatilo v 81. minutě utekl František Völkl a s přehledem srovnal na 2:2. Poté jsme již hru zatáhli a snažili se dohrát na remízový stav, což se nám i podařilo. O utkání tedy rozhodovaly pokutové kopy. Ty se nám i přes malé zaváhání povedlo vyhrát v poměru 3:4 a odvezli jsme si aspoň dva body, které nás posunuli na 2. místo tabulky.

Děkujeme za podporu diváků a budeme se těšit na další utkání, které sehrajeme proti týmu Načešic v neděli v 16:00 na domácím hřišti.